A Rózsadomb kedvenc séfjének új szakácskönyve
Segal Viktor nevét jól ismerik azok is, akik imádnak főzni, és azok is, akik szeretik felfedezni Budapest legjobb éttermeit. Ahol Viktor felbukkan, ott mindig valami jó és izgalmas dolog történik, legutóbb, új szakácskönyve bemutatóján például felejthetetlen fehér csokoládéval töltött csokoládé fondant-okat készített nekünk. Ez a recept is benne van legújabb szakácskönyvében, az Ízek és formákban, olyan ételek mellett, mint például a kardamonos rizottó fekete szederrel, a polentás bundában sült hekk zöldségekkel és zöldfűszeres majonézzel, vagy a sült libamáj fűszerpaprikás vörös lencsével. A könyv egyik különlegessége egyébként, hogy a képeken az ételeket a Kult Products egészen elképesztő beton étkészletein tálalták. (Az IVANKA Betonnal való együttműködés eredményeként.)
Ezt a könyvet nyerhetitek most meg tőlünk, és semmi más dolgotok nincs, csak lájkolnotok kell a Burzsuj és a Boook Kiadó Facebook-oldalát, illetve válaszolnotok kell erre a kérdésre:
Melyik budai kávézónak újította meg étlapját a közelmúltban Segal Viktor?
A válaszokat az info@burzsuj.hu-ra várjuk, a határidő december 8. éjfél. (A válaszhoz egy kis segítség.) Sok szerencsét mindenkinek!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.