Klubhangulat a fitneszteremben – Így gyúr egy burzsuj!

170113johnreed1a.jpg

Az ember elsőre azt hihetné, hogy egy edzőterem esetében már nem nagyon lehet újat mutatni. Erre itt van Budapest legújabb egysége, amely nemcsak menő vagy trendi, de abszolúte burzsuj-kompatibilis. Ideje ízlelgetni az új kategóriát: Fitness Music Club. A hétvégén mindez ráadásul ingyenesen kipróbálható!

Itthon nemzetközi hálózat nem igazán vetette még meg magát a fitneszpiacon. Természetesen folyamatosan nyílnak az új termek, ahol örülhetünk az új gépeknek, de sokszor talán a tulajdonos sem gondolja át üzletileg a vállalkozást, mert vagy néhány év után bezárnak - persze más néven kicsit később újranyitnak - vagy pedig rohamosan romlik a színvonal, miután elmarad a karbantartás és a lelakott eszközöket nem cserélik. Természetesen előfordul, hogy minden rendben van, ekkor pedig az a baj, hogy annyira népszerű lesz, hogy a zsúfoltság okoz gondot.

Nyerj 3 hónap Platinum tagságot!

A terem bemutatóján a sajtó képviselőit egy 3 hónapos Platinum tagságival lepték meg, amit mi szeretnénk köztetek kisorsolni. Nincs más dolgod, mint a Burzsuj Facebook oldalán lévő JRFMC bejegyzésünket megosztani vasárnapig bezárólag. Neked nem kell 4 évet várni, hogy megkapd ezt a státuszt, így a haverokat is elviheted!

Na, a JOHN REED Fitness Music Club esetében a népszerűség esetén sem kell tartani ez utóbbi problémától. A közel 1800 négyzetméter nem csak elsőre tűnik soknak. A többszintes fitneszteremben biztosan nem kell majd várni sem a súlyzókra, sem a gépekre - csak kardióból 34 darab van -, de az újdonság mégsem ez. Az ötletgazda a McFIT Global Group, amelynek számos edzőterme van szerte Európában. A Fitness Music Club azonban alig fél éve létezik, Bonn, Salzburg, Velence és Berlin után most itt van Budapest, de a tervek szerint jönnek az újabb nyitások is. A koncepció lényege a fitnesz, design, zene együttese - mondta a blognak Marcus Adam, a hálózat marketing- és zenei vezetője. (Na, mert itt bizony zenei vezető is van!). Ez sommásan azt jelenti, hogy "gyúrhatunk vagy pilateszezhetünk" egy olyan helyen, amely belső építészetileg nagyon ott van, miközben hetente két alkalommal a legfelkapottabb hazai és európai dj-k lépnek fel élőben.

170113johnreed1b.jpg

A motiváló (ez ugye itt kifejezetten fontos) és edzéshez illő zenei aláfestést itt mindig a napszaknak és a különböző mozgásformáknak megfelelően válogatják össze. A listákat egyébként később online streamelve is el lehet érni. A Berlinből indult ötlet a zene mellett kifejezetten épít az enteriőr különleges hangulatára. Ez itt főleg ázsiai beütést - de van street art, ethno és számos más modern stílus - jelent, így találkozhatunk 5 méteres Buddha szoborral, 600 kilogrammos elefántokkal, vagy éppen kínai sárkányokkal. A kristálycsillárok mellett pedig adtak a kortárs művészetnek is, nálunk például Tripsánszki Dávid festett a falakra.

A rendhagyó atmoszféra adott, de nem feledkeztek meg az alapfunkcióról sem - hangsúlyozta Marcus Adam. A klubhangulat mellett van itt minden (súlyzók, gépek, külön termek, vibrációs tréningek), ami kell az edzéshez. Néhány dolgot azért érdemes kiemelni. Az egy dolog, hogy a falakon külön leírás van arról, hogy a gyakorlatok milyen izomcsoportot mozgatnak meg, a funkcionális erősítések esetében viszont érintőképernyős információs egység magyarázza el azt, milyen feladatot és hogyan kell helyesen végig csinálni. Itthon ugyan egyre több teremben helyeznek komoly hangsúlyt a saját testsúllyal végezhető gyakorlatokra, de itt ez tényleg nem merül ki a TRX-ben.

170113johnreed1c.jpg

Igazi különlegesség a CYBEROBICS is. Itt mintegy 30 különféle kurzussal (többek között cycling, kettlebell, step up vagy tai chi) várnak minket a virtuális edzők, akik reggel 6 órától egészen éjfélig fáradhatatlanul segítenek fittek maradni. A hatalmas kivetítőn olyan helyszínek elevenednek meg, mint Venice Beach, Santa Monica vagy Los Angeles, a tréningeket vezetők között pedig ott van a nehézsúlyú kickboxer James "The Beast" Wilson, a tornász Anja Garcia vagy éppen a fitneszedző David Kirsch, aki pedig Jennifer Lopezt és Heidi Klumot is formába hozta már.

A mostani nyitóhétvégén ingyenesen ki lehet próbálni a fitnesztermet Nora Matisse, Slow, Tolo és Slubotage élő mixeire. Emellett a két napon, szombat és vasárnap a 12 vagy 24 havi bérleteket is 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatjuk meg.

Ezek után természetesen azon sem kell csodálkozni, hogy csak tagsági rendszer keretében látogatható a terem és nincs napijegy. Az alapbérlet ára havi 6 és 12 ezer forint között mozog, 1 hónapra értelemszerűen a legmagasabb 24 hónapra elkötelezve pedig már csak 6 ezer forint, ezért persze bármikor 0-24 órában edzhetünk a budapesti teremben. A JOHN REED Gold esetében a díj az előző metódus alapján 16 és 10 ezer forint között mozog, tehát 2 évre mindössze havi 10 ezer forint, amiért is használhatjuk az összes európai JOHN REED, McFIT és High5 márkanév alatt működő fitneszstúdiót, ráadásul naponta vihetünk magunkkal további egy személyt (lényegében 2 fős a bérlet), valamint havonta 2 alkalommal oktató által tartott csoportos edzésen is részt vehetünk. A leghűségesebb tagoknak a Platinum tagság jár majd, ezt megvásárolni nem lehet, többet sem kell fizetni érte, hanem az 5. év kezdetével automatikusan adják, és amiben ez még plusz az az, hogy itt már 2 barát vihető, és havi 4 csoportos edzés látogatható.

A bejegyzés trackback címe:

https://burzsuj.blog.hu/api/trackback/id/tr2212123391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

burzsuj_bw_logo-h240.png

A név kötelez? Ósdi jelszó. Inkább talán a pénz kötelez. Mégsem mindegy, hogy mire költesz, ha már egyszer szert tettél egy komolyabb vagyonra. A többség számára csupán alig ismert életvitelbe próbálunk meg bepillantást engedni, ami Magyarországon a mai napig tabu témának számít. Hisszük, hogy érdekes, kevéssé, vagy egyáltalán nem ismert hírekkel tudunk szolgálni, amik nem merülnek ki a Swarovski kristályban és az aranyozott sokmilliós iPhone-ban.
Lemaradtunk valamiről? Írd meg!

instapromo3.png

Címkék

abramovics (10) airfrance (11) ajándék (12) alkohol (10) amerika (101) andrássy (53) anglia (39) angol (11) apple (10) arab (12) armani (18) aukció (66) autó (99) ázsia (14) balc (39) befektetés (13) bentley (18) bor (31) brit (20) budapest (94) bugatti (15) burberry (15) burzsuj (167) bútor (10) chanel (11) christies (13) design (13) divat (79) dubai (14) ékszer (13) érdekesség (254) étterem (39) felmérés (55) ferrari (41) forbes (38) francia (53) gasztro (15) gasztronómia (33) golf (14) gucci (16) hajó (59) harrods (11) hermes (23) hotel (93) india (13) ingatlan (221) ital (13) jacht (61) játék (13) jóhely (12) jótékonyság (18) karácsony (24) kína (53) könyv (13) kutatás (11) kutya (10) lamborghini (16) legdrágább (17) leggazdagabb (10) lista (69) london (61) louis (11) louisvuitton (44) luxus (21) lv (14) lvmh (30) magánrepülő (10) magyar (141) magyarország (10) milliárdos (22) mobil (11) moszkva (11) művészet (11) newyork (39) nyaralás (10) nyc (28) olasz (57) olaszország (12) óra (78) orosz (59) parfüm (10) párizs (21) pezsgő (10) porsche (14) prada (11) rekord (11) repülés (20) repülő (34) repülőgép (17) rollsroyce (22) samsung (15) sothebys (20) svájc (17) szálloda (64) sziget (21) tagheuer (10) társadalom (10) telefon (32) toplista (11) turizmus (86) usa (56) utazás (109) versace (11) vertu (19) vonat (11) vuitton (10) yacht (10) +
süti beállítások módosítása